Putin: Povestea unui spion rus

Putin: Povestea unui spion rus

Mar. 23, 2020
Your rating: 0
10 1 vote

Seasons and episodes

1Season 1 Mar. 23, 2020

Synopsis

Acest serial palpitant arată cum Vladimir Putin și-a adus cunoștințele despre spionaj pentru a defini președinția unei puteri nucleare. Acesta explorează modul în care experiențele personale ale lui Putin i-au influențat politica, modul în care Rusia modernă a fost creată printr-un sentiment acut de trădare, mândrie și furie și modul în care aceste valori au fost exportate prin intervenții militare, atacuri cibernetice și asasinate.

Povestită folosind propriile cuvinte ale lui Putin, de către cei apropiați lui și de cei mai afectați de acțiunile sale, acest serial va duce telespectatorii într-o călătorie fără precedent în mintea, probabil, cel mai influent lider al secolului 21.

Pe măsură ce Vladimir Putin sărbătorește 20 de ani la putere, modificările în constituția rusă i-ar putea permite să-și exercite voința asupra țării după încheierea Președinției sale. Acest serial oportun dezvăluie un portret extraordinar al unui bărbat care s-a modelat după rusul James Bond și a cărui președinție arată ca un thriller de spionaj.

Putin: Povestea unui spion rus
Original title Putin: A Russian Spy Story
TMDb Rating 9 2 votes
First air date Mar. 23, 2020
Last air date Apr. 06, 2020
Seasons 1
Episodes 3

Similar titles

Cultura în declin

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published